Søkeside

MARINE PHOTOGRAPHY

sailsport.no

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

SØK ETTER DITT SEILNUMMER

 

I søkerutene kan du finne ut om din båt er registrert med seilnummer i noen av albumene. Skriv inn nøyaktig det som står i ditt seil: bokstaver og nummer, uten mellomrom. I Google søkerute bør du legge til: _1 etter seilnummeret. I Freefind trenger du ikke dette.

Se til at markøren står i "search this site". I noen spesielle regatta-album er bildene ikke registrert med seilnummer. Der må du bla igjennom albumene. I bilder med mange båter er bare båten i forgrunnen registrert med seilnummer. Din båt kan derfor også være med på bildet. Bilder i albumer med skip og maritime objekter er kun søkbare i Google Search.


Kun søk i sailsport.no
search   this site    the web

site search by freefind

FÅ VARSEL OM OPPDATERINGER

 

Skriv inn e-post adressen din i feltet, så får du ukentlig et varsel dersom vi har gjort endringer / lagt til bilder på sidene.

Få varsel om oppdateringer

NYHETER

 

26.05.2017: Bilder fra Færderseilasen 2017 er nå lagt ut. Bildene har litt varierende kvalitet, pga tildels dårlig lys og regn, så vi har valgt å ta kun 100,- kr pr. bilde. Dersom du er i tvil om bildet holder til ditt behov, ta kontakt med oss før du bestiller, så sjekker vi kvaliteten på ditt bilde.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

Webmaster: BOAkustikkprosjektering