Søkeside

MARINE PHOTOGRAPHY

sailsport.no

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

SØK ETTER DITT SEILNUMMER

 

I søkerutene kan du finne ut om din båt er registrert med seilnummer i noen av albumene. Skriv inn nøyaktig det som står i ditt seil: bokstaver og nummer, uten mellomrom. I Google søkerute bør du legge til: _1 etter seilnummeret. I Freefind trenger du ikke dette.

Se til at markøren står i "search this site". I noen spesielle regatta-album er bildene ikke registrert med seilnummer. Der må du bla igjennom albumene. I bilder med mange båter er bare båten i forgrunnen registrert med seilnummer. Din båt kan derfor også være med på bildet. Bilder i albumer med skip og maritime objekter er kun søkbare i Google Search.


Kun søk i sailsport.no
search   this site    the web

site search by freefind

FÅ VARSEL OM OPPDATERINGER

 

Skriv inn e-post adressen din i feltet, så får du ukentlig et varsel dersom vi har gjort endringer / lagt til bilder på sidene.

Få varsel om oppdateringer

NYHETER

 

30.07.2018. Noen nye bilder er lagt ut på "Find Your Boat 2018". 10.06.2018: Bilder fra Færderseilasen 2018 er nå lagt ut. Bildene ble tatt fra en av vaktribene i startområdet, så det er bare bilder fra startfeltet. Dersom du er i tvil om bildet holder til ditt behov, ta kontakt med oss før du bestiller, så sjekker vi kvaliteten på ditt bilde. Bilder av uidentifiserte båter er merket med Færder og et nummer.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

Webmaster: BOAkustikkprosjektering